Publikacija

Smernice za obravnavo klicenoscev pri delu z živili

Dokument z naslovom Smernice za obravnavo klicenoscev pri delu z živili (v nadaljevanju smernice) smo pripravili na Nacionalnem inštitutu za javno zdravje (NIJZ) v sodelovanju z Nacionalnim laboratorijem za zdravje, okolje in hrano (NLZOH), z namenom pravilne in enotne obravnave klicenoscev v živilski dejavnosti. Temelj za smernice so strokovna merila in zakonski okvir, predvsem Pravilnik o zdravstvenih zahtevah za osebe, ki pri delu v proizvodnji in prometu z živili prihajajo v stik z živili (Ur. l. RS, št. 82/03, 25/09).

Za dobro javno zdravje
Območna enota Novo mesto

Telesna dejavnost in prehrana za zdravje: ključ do dobrega počutja in dolgega življenja

Podrobno
Območna enota Novo mesto

Konec poletja ne pomeni konec telesne dejavnosti – jesen je šele začetek!

Podrobno
Območna enota Novo mesto

Zdravje se začne s preventivo – izkoristite brezplačne programe v centrih za krepitev zdravja

Podrobno

Išči