Publikacija

Higienska priporočila za varnost živil za potrošnike

Prehranjevanje pomeni uţivanje ţivil, ki jih človek potrebuje za razvoj, rast, delo in zadovoljevanje fizioloških potreb. Z zdravim in varnim prehranjevanjem se lahko izognemo obolenjem, ki so posledica nepravilne in neustrezne priprave hrane. V brošuri so zbrane vsebine, ki smo jih v zadnjih letih pripravili Inštitut za varovanje zdravja Republike Slovenije (IVZ) in območni zavodi za zdravstveno varstvo (ZZV) ter jih objavljali na naših spletnih straneh, kjer smo jih sproti dograjevali in osveţevali z novimi podatki. Javnosti želimo seznaniti s priporočili, kako pripraviti varno in higiensko neoporečno hrano doma, na piknikih, potovanjih...

Za dobro javno zdravje
Območna enota Novo mesto

Slikanica Zaspani veveriček

Podrobno
Duševno zdravje

Pozitivni trendi na področju duševnega zdravja pri delu v Sloveniji

Podrobno
Projekti

Projekt SI-SUD na 3. NKJZ predstavil pomen evropskega prostora zdravstvenih podatkov

Podrobno

Išči