Publikacija

Varnost živil v prehrani nosečnic

Brošura Varnost živil v prehrani nosečnic je nadgradnja brošure Varnost živil v prehrani nosečnic, otrok in starostnikov, ki smo jo izdelali na takratnem Inštitutu za varovanje zdravja Republike Slovenije in območnih zavodih za zdravstveno varstvo leta 2012 (zdaj Nacionalni inštitut za javno zdravje – NIJZ). V novem dokumentu smo izvzeli in dopolnili vsebine o varnosti živil za nosečnice, tako da je ta dokument prvenstveno namenjen nosečnicam. Brošuro smo izdelali v sodelovanju z Nacionalnim laboratorijem za zdravje, okolje in hrano - NLZOH in v sodelovanju s prof. dr. Živo Novak Antolič, specialistko porodništva in ginekologije.

Za dobro javno zdravje
Cepljenje

Po vsej državi danes akcija Šeraj ljubezen, ne bolezen

Podrobno
Območna enota Ljubljana

Teden slovenske hrane in Tradicionalni slovenski zajtrk 2025

Podrobno
Nenalezljive bolezni

Prva objava: Obvladovanje sladkorne bolezni v letu 2024

Podrobno

Išči