Varnost živil

Osnovna higienska stališča za higieno živil, namenjena delavcem v živilski dejavnosti

Varnost živil

Vsebine osnovnih higienskih stališč so kot enotna doktrinarna stališča za higieno živil pripravili Inštitut za varovanje zdravja Republike Slovenije (IVZ RS) in območni zavodi za zdravstveno varstvo (ZZV) na osnovi določil Uredbe Evropskega parlamenta in Sveta (ES) št.852/2004 z dne 29.4.2004 o higieni živil.

Zadnje posodobljeno: 13.12.2022
Objavljeno: 02.07.2015

 

Vsebine osnovnih higienskih stališč so kot enotna doktrinarna stališča za higieno živil pripravili Inštitut za varovanje zdravja Republike Slovenije (IVZ RS) in območni zavodi za zdravstveno varstvo (ZZV) na osnovi določil Uredbe Evropskega parlamenta in Sveta (ES) št.852/2004 z dne 29.4.2004 o higieni živil.

Za dobro javno zdravje
Območna enota Novo mesto

Telesna dejavnost in prehrana za zdravje: ključ do dobrega počutja in dolgega življenja

Podrobno
Območna enota Novo mesto

Konec poletja ne pomeni konec telesne dejavnosti – jesen je šele začetek!

Podrobno
Območna enota Novo mesto

Zdravje se začne s preventivo – izkoristite brezplačne programe v centrih za krepitev zdravja

Podrobno

Išči