Varnost živil

Osnovna higienska stališča za higieno živil, namenjena delavcem v živilski dejavnosti

Varnost živil

Vsebine osnovnih higienskih stališč so kot enotna doktrinarna stališča za higieno živil pripravili Inštitut za varovanje zdravja Republike Slovenije (IVZ RS) in območni zavodi za zdravstveno varstvo (ZZV) na osnovi določil Uredbe Evropskega parlamenta in Sveta (ES) št.852/2004 z dne 29.4.2004 o higieni živil.

Zadnje posodobljeno: 13.12.2022
Objavljeno: 02.07.2015

 

Vsebine osnovnih higienskih stališč so kot enotna doktrinarna stališča za higieno živil pripravili Inštitut za varovanje zdravja Republike Slovenije (IVZ RS) in območni zavodi za zdravstveno varstvo (ZZV) na osnovi določil Uredbe Evropskega parlamenta in Sveta (ES) št.852/2004 z dne 29.4.2004 o higieni živil.

Za dobro javno zdravje
24-urno gibalno vedenje

Sprememba ure na zimski čas, brez izgovorov: Premagajmo krajše dni, ostanimo telesno dejavni in zmagajmo nad sedenjem!

Podrobno
Nalezljive bolezni

Spremljanje okužb s SARS-CoV-2 (covid-19)

Podrobno
Nalezljive bolezni

Tedensko spremljanje respiratornega sincicijskega virusa (RSV)

Podrobno

Išči