Prehrana na delovnem mestu
Raziskave kažejo, da aktivna delovna populacija, glede prehranjevalnih navad, sodi med ogrožene skupine prebivalcev Slovenije. Prenizek vnos zelenjave, neurejen ritem prehranjevanja, previsok energijski vnos in vnos soli ter sladkorja, sodijo med ključne prehranske probleme, ki pomembno vplivajo na številne kronične nenalezljive bolezni sodobnega časa.
Publikacije
Publikacije s področja Prehrana
Za dobro javno zdravje
Za dobro javno zdravje
Življenjski slog

Z znanjem do boljšega zdravja.
Teme vsebin
Hitre povezave:
Moje okolje

Z znanjem do boljšega zdravja.
Teme vsebin
Hitre povezave:
Nalezljive bolezni

Z znanjem do boljšega zdravja.
Teme vsebin
Hitre povezave:
NIJZ

Z znanjem do boljšega zdravja.
Teme vsebin
- NIJZ
- Konferenca javnega zdravja
- Organigram
- Informacije javnega značaja
- Politika varstva osebnih podatkov
- Kontaktni podatki upravljalca in pooblaščene osebe za varstvo osebnih podatkov
- Celostna grafična podoba
- Javna naročila in javni pozivi
- Raziskovalna dejavnost ARIS
- Knjižnica NIJZ
- Zaposlitve
- Izobraževanja
- Revije
- Zastopniki pacientovih pravic
Hitre povezave: