Publikacija

Higienska priporočila za varnost živil za potrošnike

Prehranjevanje pomeni uţivanje ţivil, ki jih človek potrebuje za razvoj, rast, delo in zadovoljevanje fizioloških potreb. Z zdravim in varnim prehranjevanjem se lahko izognemo obolenjem, ki so posledica nepravilne in neustrezne priprave hrane. V brošuri so zbrane vsebine, ki smo jih v zadnjih letih pripravili Inštitut za varovanje zdravja Republike Slovenije (IVZ) in območni zavodi za zdravstveno varstvo (ZZV) ter jih objavljali na naših spletnih straneh, kjer smo jih sproti dograjevali in osveţevali z novimi podatki. Javnosti želimo seznaniti s priporočili, kako pripraviti varno in higiensko neoporečno hrano doma, na piknikih, potovanjih...

Za dobro javno zdravje
Kopalna voda

Varno kopanje v površinskih vodah

Podrobno
UV sevanje in radon

Anketa Priporočila za zaščito pred UV sevanjem – za mladostnike in odrasle

Podrobno
Javni pozivi

Javni poziv za izbor zunanjega izvajalca, ki bo sodeloval pri izvedbi projekta »Integracija geriatrične oskrbe starejših«

Podrobno

Išči