Publikacija

Higienska priporočila za varnost živil za potrošnike

Prehranjevanje pomeni uţivanje ţivil, ki jih človek potrebuje za razvoj, rast, delo in zadovoljevanje fizioloških potreb. Z zdravim in varnim prehranjevanjem se lahko izognemo obolenjem, ki so posledica nepravilne in neustrezne priprave hrane. V brošuri so zbrane vsebine, ki smo jih v zadnjih letih pripravili Inštitut za varovanje zdravja Republike Slovenije (IVZ) in območni zavodi za zdravstveno varstvo (ZZV) ter jih objavljali na naših spletnih straneh, kjer smo jih sproti dograjevali in osveţevali z novimi podatki. Javnosti želimo seznaniti s priporočili, kako pripraviti varno in higiensko neoporečno hrano doma, na piknikih, potovanjih...

Za dobro javno zdravje
Telesna dejavnost

vAdBeCeDa – vadbeni program za aktivno in zdravo staranje

Podrobno
Nenalezljive bolezni

Preventiva je ključ do zdravja – izkoristite brezplačne programe v centrih za krepitev zdravja

Podrobno
Območna enota Maribor

Nagradna križanka – Program Svit rešuje življenja v Podravju

Podrobno

Išči