Publikacija

Higienska priporočila za varnost živil za potrošnike

Prehranjevanje pomeni uţivanje ţivil, ki jih človek potrebuje za razvoj, rast, delo in zadovoljevanje fizioloških potreb. Z zdravim in varnim prehranjevanjem se lahko izognemo obolenjem, ki so posledica nepravilne in neustrezne priprave hrane. V brošuri so zbrane vsebine, ki smo jih v zadnjih letih pripravili Inštitut za varovanje zdravja Republike Slovenije (IVZ) in območni zavodi za zdravstveno varstvo (ZZV) ter jih objavljali na naših spletnih straneh, kjer smo jih sproti dograjevali in osveţevali z novimi podatki. Javnosti želimo seznaniti s priporočili, kako pripraviti varno in higiensko neoporečno hrano doma, na piknikih, potovanjih...

Za dobro javno zdravje
Mediji

Digitalni svet kot izziv: mladi pod pritiskom nekemičnih zasvojenosti

Podrobno
Javni pozivi

1. javni poziv za izbor zunanjih strokovnjakov, ki bodo sodelovali pri izvedbi projekta »Celosten pristop k varnosti in zdravju pri delu«

Podrobno
Območna enota Maribor

Tradicionalni slovenski zajtrk 2025 v Podravju

Podrobno

Išči