Območna enota Ljubljana

Usposabljanje za pedagoške delavce: Iščemo vire za prave izbire – Z mladimi o nikotinskih izdelkih

Območna enota Ljubljana

Ob porastu rabe nikotinskih izdelkov med mladimi in zaradi večjega števila pobud s strani vzgojno izobraževalnih zavodov po izvajanju delavnic na to temo, smo se na OE Ljubljana odločili pripraviti usposabljanje za pedagoške oz. svetovalne delavce naše regije, na katerem bi podrobneje predstavili problematiko rabe nikotinskih izdelkov med mladimi, predstavili naše izkušnje izvajanja delavnic in preverili možnosti za izvajanje delavnic s strani pedagoških oz. svetovalnih delavcev na matičnih zavodih.

Zadnje posodobljeno: 12.10.2023
Objavljeno: 11.10.2023

Usposabljanje bo v petek, 17. 11. 2023, med 9 in 13.30, v veliki predavalnici Nacionalnega inštituta za javno zdravje, Zaloška 29 (nova stavba), Ljubljana. Prijave zbiramo do vključno 10. 11. 2023 preko: https://anketa.nijz.si/a/1f7c503d .

Omejitve:

  • Zaradi delavniškega načina dela število prijav omejujemo na 30.
  • Ker želimo izkušnje prenesti v kar največ različnih okolij, bomo v primeru večjega števila prijav, le-te omejili na enega udeleženca na zavod.
  • Želimo si, da se na usposabljanje prijavijo tisti pedagoški oz. svetovalni delavci, ki se bodo dejansko lotili aktivnosti za nagovarjanje teh vsebin.

Program usposabljanja je natančneje opisan v priloženem dopisu (klik). Vabljeni!

 

 

Za dobro javno zdravje
Čakalne dobe

Tedenska poročila o čakalnih dobah

Podrobno
Nalezljive bolezni

Spremljanje okužb s SARS-CoV-2 (covid-19)

Podrobno
Nalezljive bolezni

Odpornost proti antibiotikom pri povzročiteljih invazivnih okužb v Sloveniji

Podrobno