Varnost živil

Brošura Higienska priporočila za varnost živil za potrošnike

Varnost živil

Prehranjevanje pomeni uživanje živil, ki jih človek potrebuje za razvoj, rast, delo in zadovoljevanje fizioloških potreb. Z zdravim in varnim prehranjevanjem se lahko izognemo obolenjem, ki so posledica nepravilne in neustrezne priprave hrane.

Zadnje posodobljeno: 13.12.2022
Objavljeno: 26.01.2012

Pred vami je brošura, kjer so zbrane vsebine, ki smo jih v zadnjih letih pripravili nekdanji Inštitut za varovanje zdravja Republike Slovenije (IVZ) in območni zavodi za zdravstveno varstvo (ZZV), ki so zdaj združeni v NIJZ.

Za dobro javno zdravje
Območna enota Novo mesto

Skrb za duševno zdravje starejših: od osamljenosti do podpornih rešitev v praksi

Podrobno
Cepljenje

Cepljenje proti gripi se začenja 20. oktobra

Podrobno
Cepljenje

Prehitimo gripo, zaščitimo se že danes

Podrobno

Išči