Varnost živil

Brošura Higienska priporočila za varnost živil za potrošnike

Varnost živil

Prehranjevanje pomeni uživanje živil, ki jih človek potrebuje za razvoj, rast, delo in zadovoljevanje fizioloških potreb. Z zdravim in varnim prehranjevanjem se lahko izognemo obolenjem, ki so posledica nepravilne in neustrezne priprave hrane.

Zadnje posodobljeno: 13.12.2022
Objavljeno: 26.01.2012

Pred vami je brošura, kjer so zbrane vsebine, ki smo jih v zadnjih letih pripravili nekdanji Inštitut za varovanje zdravja Republike Slovenije (IVZ) in območni zavodi za zdravstveno varstvo (ZZV), ki so zdaj združeni v NIJZ.

Za dobro javno zdravje
Telesna dejavnost

December v gibanju: »vadbeni prigrizki« za vsak dan

Podrobno
Podatki

Obravnave na rehabilitaciji

Podrobno
Območna enota Maribor

10. december je svetovni dan digitalne razstrupitve – čas je za digitalni odklop!

Podrobno

Išči