Varnost živil

Varnost sestavin prehranskih dopolnil – Polygonum multiflorum thunb

Varnost živil

Pri uživanju prehranskih dopolnil, ki vsebujejo Polygonum multiflorum Thunb. (He Shou Wu) obstaja verjetnost tveganja za zdravje pri daljšem uživanju večjih odmerkov, pri občutljivejših populacijskih skupinah in pri posameznikih, ki že imajo bolezni jeter.

Zadnje posodobljeno: 13.12.2022
Objavljeno: 19.02.2015

Strokovno mnenje je v priloženi priponki.

Avtor prispevka: Urška Blaznik, Center za zdravstveno ekologijo. Kontakt: urska.blaznik@nijz.si

Za dobro javno zdravje
Pitna voda

Epidemiološka preiskava NIJZ glede fekalnega onesnaženja v objektu Maximarket zaključena

Podrobno
Pitna voda

Fekalna onesnaženost pitne vode v poslovnem objektu Maximarket

Podrobno
Javni pozivi

1. javni poziv za izbor zunanjih izvajalcev, ki bodo sodelovali pri izvedbi projekta »Medčloveški stiki v post pandemičnem obdobju po Covid-19 (STIK)«

Podrobno

Išči