Varnost živil

Varnost sestavin prehranskih dopolnil – Polygonum multiflorum thunb

Varnost živil

Pri uživanju prehranskih dopolnil, ki vsebujejo Polygonum multiflorum Thunb. (He Shou Wu) obstaja verjetnost tveganja za zdravje pri daljšem uživanju večjih odmerkov, pri občutljivejših populacijskih skupinah in pri posameznikih, ki že imajo bolezni jeter.

Zadnje posodobljeno: 13.12.2022
Objavljeno: 19.02.2015

Strokovno mnenje je v priloženi priponki.

Avtor prispevka: Urška Blaznik, Center za zdravstveno ekologijo. Kontakt: urska.blaznik@nijz.si

Za dobro javno zdravje
Območna enota Koper

Dostop do pomoči – duševno zdravje ob kriznih dogodkih

Podrobno
Nalezljive bolezni

Mesečno spremljanje prijavljenih nalezljivih bolezni

Podrobno
Območna enota Nova Gorica

V Domu na Krasu iz Dutovelj teče proces deinstitucionalizacije

Podrobno

Išči