Območna enota Koper

Svetovni dan duševnega zdravja v ospredju strokovne konference: “Obvladovanje psihosocialnih tveganj na delovnem mestu – Od preprečevanja izgorelosti do rehabilitacije zaposlenih”

Območna enota Koper

NIJZ, Območna enota Koper v okviru Programa MIRA, Nacionalnega programa duševnega zdravja, v soorganizaciji z Ljudsko univerzo Koper ter v sodelovanju z Zvezo svobodnih sindikatov Slovenije, v četrtek, 3. oktobra 2024, ob 8.45 v Kulturnem domu Marezige organizira strokovno konferenco z naslovom "Obvladovanje psihosocialnih tveganj na delovnem mestu: Od preprečevanja izgorelosti do rehabilitacije zaposlenih."

Zadnje posodobljeno: 26.09.2024
Objavljeno: 26.09.2024

Konferenca bo potekala kot del Regijskega festivala duševnega zdravja 2024 (več RFDZ24 OE Koper_slo_F, RFDZ24 OE Koper_it_F) s katerim v zdravstveni regiji Koper obeležujemo Svetovni dan duševnega zdravja (10. oktober). Dogodek bo namenjen aktualnim izzivom duševnega zdravja na delovnem mestu, vključno s kroničnim stresom, izgorelostjo ter rehabilitacijo zaposlenih. Na dogodku bodo strokovnjaki predstavili pristope in strategije za prepoznavanje in obvladovanje psihosocialnih tveganj, ki se pojavljajo v različnih delovnih okoljih. Posebna pozornost bo namenjena tudi vlogi vodstvenih delavcev pri preprečevanju izgorelosti in spodbujanju duševnega zdravja zaposlenih. Konferenca ponuja tudi priložnost za razpravo o sodobnih izzivih, s katerimi se soočajo organizacije, ki želijo ustvariti varno in podporno delovno okolje za vse zaposlene.

Udeležba na konferenci je brezplačna, prijave pa sprejemamo do 30. septembra 2024 oziroma do zapolnitve mest. Dogodek je priložnost za izmenjavo strokovnih znanj in izkušenj, mreženje ter krepitev zavedanja o pomenu duševnega zdravja in obvladovanju psihosocialnih tveganj v delovnih okoljih.

Več informacij o programu strokovne konference VABILO_strokovna konferenca 2024

Prijave zbiramo na: https://forms.gle/Za9t4wFi5PqXEBD2A (v kolikor vam povezava ne deluje, jo kopirajte v iskalnik spletnega brskalnika in izpolnite prijavni obrazec).

Vljudno vabljeni!

Za dobro javno zdravje
Alkohol

Prva objava: Nacionalna raziskava o tobaku, alkoholu in drugih drogah 2023

Podrobno
Območna enota Ljubljana

Promocija zdravega življenjskega sloga v okviru tedna mobilnosti

Podrobno
Območna enota Koper

Svetovni dan duševnega zdravja v ospredju strokovne konference: “Obvladovanje psihosocialnih tveganj na delovnem mestu – Od preprečevanja izgorelosti do rehabilitacije zaposlenih”

Podrobno