Z znanjem do boljšega zdravja

Nova spletna stran o cepljenju proti covidu-19

22. 03. 2021
V okviru kampanje cepljenja proti covidu-19, ki kot nadgradnja slogana iz jesensko-zimskega obdobja poteka pod enotno celostno grafično podobo s sloganom »Nalezimo se dobrih navad – cepimo se«, je kot osrednja digitalna informacijska platforma vzpostavljena samostojna spletna stran www.cepimose.si, namenjena tako splošni kot tudi strokovni javnosti.

Na spletni strani bo ves čas kampanje potekala kontinuirana komunikacija z namenom ozaveščanja javnosti o cepljenju in pomenu cepljenja, skladno s posameznimi fazami promocije cepljenja pa bo potekalo tudi informiranje o konkretnih organizacijskih in izvedbenih vidikih cepljenja.

Spletna stran tako pokriva aktualne novice, predstavlja načrt cepljenja ter podaja ažurne informacije o številu opravljenih cepljenj in izvajanju cepljenja, dobavi cepiv, cepilnih centrih in neželenih učinkih. Z odgovori strokovnjakov so naslovljena najpogostejša vprašanja, posebni segmenti so namenjeni informacijam o cepivih, delovanju cepiv, zdravstvenim nasvetom in uporabnim gradivom ter objavi izsledkov raziskave pandemske izčrpanosti.

Cilji osrednje spletne strani za cepljenje proti covidu-19 kot enega ključnih komunikacijskih orodij kampanje so vzpostavitev zaupanja v varnost, učinkovitost cepiv in priporočila strokovnjakov ter spodbujanje različnih ciljnih skupin k cepljenju in posledično povečevanje precepljenosti.

www.cepimose.si