Publikacija

Varnost živil v prehrani nosečnic

Brošura Varnost živil v prehrani nosečnic je nadgradnja brošure Varnost živil v prehrani nosečnic, otrok in starostnikov, ki smo jo izdelali na takratnem Inštitutu za varovanje zdravja Republike Slovenije in območnih zavodih za zdravstveno varstvo leta 2012 (zdaj Nacionalni inštitut za javno zdravje – NIJZ). V novem dokumentu smo izvzeli in dopolnili vsebine o varnosti živil za nosečnice, tako da je ta dokument prvenstveno namenjen nosečnicam. Brošuro smo izdelali v sodelovanju z Nacionalnim laboratorijem za zdravje, okolje in hrano - NLZOH in v sodelovanju s prof. dr. Živo Novak Antolič, specialistko porodništva in ginekologije.

Za dobro javno zdravje
Telesna dejavnost

Rekordno število dogodkov v Mednarodnem tednu gibanja 2024

Podrobno
Nalezljive bolezni

Pojav tularemije na Gorenjskem

Podrobno
Nalezljive bolezni

Tedensko spremljanje lymske borelioze in klopnega meningoencefalitisa

Podrobno