Publikacija

Varnost živil v prehrani nosečnic

Brošura Varnost živil v prehrani nosečnic je nadgradnja brošure Varnost živil v prehrani nosečnic, otrok in starostnikov, ki smo jo izdelali na takratnem Inštitutu za varovanje zdravja Republike Slovenije in območnih zavodih za zdravstveno varstvo leta 2012 (zdaj Nacionalni inštitut za javno zdravje – NIJZ). V novem dokumentu smo izvzeli in dopolnili vsebine o varnosti živil za nosečnice, tako da je ta dokument prvenstveno namenjen nosečnicam. Brošuro smo izdelali v sodelovanju z Nacionalnim laboratorijem za zdravje, okolje in hrano - NLZOH in v sodelovanju s prof. dr. Živo Novak Antolič, specialistko porodništva in ginekologije.

Za dobro javno zdravje
Projekti

Krepitev podpore v prvih 1000 dneh – naložba v prihodnost

Podrobno
Območna enota Murska Sobota

Strokovno srečanje izvajalcev preventive “Javno zdravje v Pomurju 2025”

Podrobno
Prehrana

Predstavitev slovenskih smernic za zadostno preskrbljenost z vitaminom D

Podrobno

Išči