Publikacija

Varnost živil v prehrani nosečnic

Brošura Varnost živil v prehrani nosečnic je nadgradnja brošure Varnost živil v prehrani nosečnic, otrok in starostnikov, ki smo jo izdelali na takratnem Inštitutu za varovanje zdravja Republike Slovenije in območnih zavodih za zdravstveno varstvo leta 2012 (zdaj Nacionalni inštitut za javno zdravje – NIJZ). V novem dokumentu smo izvzeli in dopolnili vsebine o varnosti živil za nosečnice, tako da je ta dokument prvenstveno namenjen nosečnicam. Brošuro smo izdelali v sodelovanju z Nacionalnim laboratorijem za zdravje, okolje in hrano - NLZOH in v sodelovanju s prof. dr. Živo Novak Antolič, specialistko porodništva in ginekologije.

Za dobro javno zdravje
eZdravje

Elektronska komunikacija na voljo tudi preko zVEM, vzpostavljene zVEM Digitočke za pomoč

Podrobno
Nalezljive bolezni od A do Ž

Klopni meningoencefalitis

Podrobno
AMR in bolnišnične okužbe

Bolnišnične okužbe za strokovno javnost

Podrobno

Išči