Publikacija

Tradicionalni slovenski zajtrk – Poročilo o nacionalnem projektu 2014

Projekt Tradicionalni slovenski zajtrk je bil v letu 2014 izveden že četrto leto zapored in sicer z namenom, da bi posredno izboljšali zavedanje o namenu in razlogih za lokalno samooskrbo, domačo pridelavo in predelavo ter v okviru sistema javnega naročanja spodbudili aktivnosti zagotavljanja lokalno pridelane hrane. Namen projekta je izobraževati, obveščati inozaveščati šolajočo mladino ter vzporedno, v določenem obsegu, tudi širšo javnost o pomenu zajtrka v okviru prehranjevalnih navad, pomenu in prednostih lokalno pridelanih živil slovenskega izvora, pomenu kmetijske dejavnosti za okolje in pomenu čebelarstva za kmetijsko pridelavo, gospodarske dejavnosti in širše okolje. Z evalvacijo projekta želimo ugotoviti kako učinkovit in uspešen je bil projekt v letu 2014 in, ali je prinesel želene učinke.

Za dobro javno zdravje
Duševno zdravje

Vpliv podnebnih sprememb na duševno zdravje delovno aktivnega prebivalstva

Podrobno
Območna enota Kranj

Dan brez alkohola na Bledu

Podrobno
Moje okolje

Pogrevanje živil

Podrobno