Varnost živil

Varnost sestavin prehranskih dopolnil – Polygonum multiflorum thunb

Varnost živil

Pri uživanju prehranskih dopolnil, ki vsebujejo Polygonum multiflorum Thunb. (He Shou Wu) obstaja verjetnost tveganja za zdravje pri daljšem uživanju večjih odmerkov, pri občutljivejših populacijskih skupinah in pri posameznikih, ki že imajo bolezni jeter.

Zadnje posodobljeno: 13.12.2022
Objavljeno: 19.02.2015

Strokovno mnenje je v priloženi priponki.

Avtor prispevka: Urška Blaznik, Center za zdravstveno ekologijo. Kontakt: urska.blaznik@nijz.si

Za dobro javno zdravje
Nenalezljive bolezni

Zlati september – mesec ozaveščanja o otroškem raku

Podrobno
Območna enota Nova Gorica

Festival duševnega zdravja Goriške regije 2025

Podrobno
Nalezljive bolezni

Spremljanje nalezljivih bolezni, ki jih prenašajo členonožci v Sloveniji

Podrobno

Išči