Varnost živil

Varnost sestavin prehranskih dopolnil – Polygonum multiflorum thunb

Varnost živil

Pri uživanju prehranskih dopolnil, ki vsebujejo Polygonum multiflorum Thunb. (He Shou Wu) obstaja verjetnost tveganja za zdravje pri daljšem uživanju večjih odmerkov, pri občutljivejših populacijskih skupinah in pri posameznikih, ki že imajo bolezni jeter.

Zadnje posodobljeno: 13.12.2022
Objavljeno: 19.02.2015

Strokovno mnenje je v priloženi priponki.

Avtor prispevka: Urška Blaznik, Center za zdravstveno ekologijo. Kontakt: urska.blaznik@nijz.si

Za dobro javno zdravje
Nalezljive bolezni

Tedensko spremljanje kampilobakterioz in salmoneloz

Podrobno
Cepljenje

Proti gripi se je doslej cepilo več ljudi kot v celotni lanski sezoni

Podrobno
Čakalne dobe

Tedenska poročila o čakalnih dobah

Podrobno

Išči