Območna enota Ravne na Koroškem

Človek razgibaj se na Koroškem otroškem festivalu

Območna enota Ravne na Koroškem

V soboto, 24. avgusta 2024, smo v čudovitem Grajskem parku sodelavci NIJZ OE Ravne sodelovali na Koroškem otroškem festivalu, ki je potekal pod okriljem Ravenskih dnevov v organizaciji Občine Ravne in ZKŠTM Ravne.

 

 

Zadnje posodobljeno: 26.08.2024
Objavljeno: 26.08.2024

Sodelavci smo popoldansko dogajanje popestrili z igro Človek razmigaj se. Z izvedbo v naravi ter telesno dejavnostjo skozi igro, je bila le-ta zanimiva za različne generacije, zato so se v zabavno-tekmovalnem duhu » kdo bo prej prišel v svojo telovadnico « pomerili tudi odrasli.

Poleg igre smo udeležencem ponudili še kreativno delavnico, kjer smo ustvarjali sporočila/risbice za starejše (otroci za starejše in starejši za starejše) v sklopu akcije Pokloni čas, polepšaj dan, ki jo bomo izvedli Mednarodnem dnevu starejših (1. oktober). Risbice/misli, ki so jih udeleženci pustili na delavnici, bomo tako razdelili ob letošnji obeležitvi, ko bo poudarek na povezovanju, telesni dejavnosti ter aktivnem in zdravem staranju.

Za dobro javno zdravje
Alkohol

Prva objava: Nacionalna raziskava o tobaku, alkoholu in drugih drogah 2023

Podrobno
Območna enota Ljubljana

Promocija zdravega življenjskega sloga v okviru tedna mobilnosti

Podrobno
Območna enota Koper

Svetovni dan duševnega zdravja v ospredju strokovne konference: “Obvladovanje psihosocialnih tveganj na delovnem mestu – Od preprečevanja izgorelosti do rehabilitacije zaposlenih”

Podrobno