Območna enota Maribor

Vabilo na 3. regijsko strokovno srečanje centrov za krepitev zdravja/zdravstvenovzgojnih centrov in timov v ambulantah družinske medicine ter patronažnega varstva v Podravju

Območna enota Maribor

Vljudno vabljeni na 3. regijsko strokovno srečanje centrov za krepitev zdravja/zdravstvenovzgojnih centrov in timov v ambulantah družinske medicine ter patronažnega varstva v Podravju, ki ga organizira Nacionalni inštitut za javno zdravje – Območna enota Maribor.

Ne spreglejte
Zadnje posodobljeno: 04.12.2022
Objavljeno: 29.11.2022

Strokovno srečanje bo potekalo v sredo, 14.12.2022 s pričetkom ob 12:00. Srečanje bo izvedeno na daljavo, s pomočjo aplikacije Zoom.

Strokovno regijsko srečanje je namenjeno zaposlenim v centrih za krepitev zdravja/zdravstvenovzgojnih centrih, timom ambulant družinske medicine ter zaposlenim v patronažnem varstvu v Podravju.

Prosimo, da se na strokovno srečanje predhodno prijavite. Prijave za udeležbo sprejemamo najkasneje do ponedeljka, 12.12.2022 na spletnem naslovu: https://anketa.nijz.si/a/eb5e6938

Prijavljenim udeležencem bomo povezavo na srečanje in navodila za uporabo aplikacije posredovali naknadno.

Postopek za pridobitev licenčnih točk Zdravniške zbornice Slovenije in Zbornice zdravstvene in babiške nege Slovenije – Zveze strokovnih društev medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenije je v teku.

Vljudno vabljeni!

 

NIJZ – OE Maribor, Enota za nenalezljive bolezni

Za dobro javno zdravje
Nalezljive bolezni

Yellow fever

Podrobno
Prepovedane droge

Agencija Evropske unije za droge (EUDA)

Podrobno
Nenalezljive bolezni

JACARDI v znanstvenih publikacijah

Podrobno