Območna enota Kranj

Zbiranje literarnih prispevkov na temo UŽIVAM V JESENI ŽIVLJENJA ali TUDI STAROST JE LEPA

Območna enota Kranj

Generalna skupščina Združenih narodov je leta 1990 razglasila 1. oktober za mednarodni dan starejših. Ta dan obeležujemo že vrsto let tudi na NIJZ OE Kranj. V času pred korono smo se srečevali v živo v Gorenjskem muzeju, v današnjih časih pa je tovrstno srečevanje manj zaželeno, zato smo se letos odločili za drugačen pristop.

Zadnje posodobljeno: 24.11.2022
Objavljeno: 21.09.2022

Vabimo starejše, da napišejo literarni prispevek na temo UŽIVAM V JESENI ŽIVLJENJA ali TUDI STAROST JE LEPA. Prispevek naj bo v obliki proze, dolžina ni pomembna. V kolikor obstaja možnost, bi bili veseli, če bi ga lahko prejeli v digitalni obliki, vsekakor bomo sprejeli tudi drugačne prispevke.

Avtor naj ob poslanem prispevku navede svoje ime in priimek, naslov bivališča (ulica, hišna številka, kraj) in navedbo ali dovoli javno objavo svojega prispevka.

Nekatere izbrane prispevke bi želeli objaviti v Gorenjskem Glasu (ev. tudi v kateri drugi reviji), zato bi potrebovali avtorjevo dovoljenje za objavo.

Prispevke zbiramo na naslovu ria.jagodic@nijz.si  oz. NIJZ OE Kranj, Ria Jagodic, Gosposvetska 12, 4000 Kranj do 1.10.2022.

Vsi avtorji prispevkov bodo prejeli zahvalo.

Za dobro javno zdravje
Nenalezljive bolezni

JACARDI v znanstvenih publikacijah

Podrobno
Prepovedane droge

Imam težave zaradi uporabe prepovedanih drog. Kam po pomoč?

Podrobno
Čakalne dobe

Tedenska poročila o čakalnih dobah

Podrobno