Z znanjem do boljšega zdravja

Slovenija brez tobaka - kdaj?

08. 10. 2015
Ali ste seznanjeni, da potekajo priprave na spremembe zakona o omejevanju uporabe tobačnih in povezanih izdelkov (ZOUTI)? Ali veste zakaj potrebujemo strožje in naprednejše ukrepe na področju zmanjševanja rabe tobaka?

Na strokovno srečanje Slovenija brez tobaka - kdaj?, ki bo  v četrtek, 22. oktobra 2012, ob 9:30 uri v predavalnici Nacionalnega Inštituta za javno zdravje OE Murska Sobota,  Arhitekta Novaka 2b, Murska Sobota vljudno vabimo  pomembne predstavnike družbe, NVO,  strokovno in splošno javnost.

Ob tej priložnosti nas bodo strokovnjaki Nacionalnega inštituta za javno zdravje in  Ministrstva za zdravje seznanili s predlogom novega zakona oziroma s predstavitvijo direktive ter s posledicami kajenja.  

Udeležba na srečanju je brezplačna, izobraževanje je v postopku licenčnega vrednotenja strokovnih izpopolnjevanj in izobraževanj v dejavnosti zdravstvene in babiške nege (vrednotilo ga bo Ministrstvo za zdravje RS)  in pri Zdravniški zbornici Slovenije .          

Število udeležencev  je omejeno, zato prosimo, da se čim prej prijavite na e-naslov jadranka.jovanovic@nijz.si  ali na tel. 530 21 24 ali 041 329 562

Program srečanja Slovenija brez tobaka- kdaj? je na naslednji povezavi.

Datoteke: