Strokovno srečanje Programa Svit - Svitov dan 2017

14. December 2017

 

Vljudno vas vabimo na strokovno srečanje Programa Svit - Svitov dan 2017, ki bo potekalo 14. decembra 2017 v Austria Trend Hotelu v Ljubljani.

Rdeča nit letošnjega strokovnega srečanja bo doseganje boljše odzivnosti v program skozi različne načine približanja programa njegovim uporabnikom, vse od prvega stika do izvedbe kolonoskopije. Spregovorili bomo o pomenu osebnih izbranih zdravnikov, medicinskih sester v referenčnih ambulantah družinske medicine in ambasadorjev pri motiviranju za sodelovanje v Programu Svit ter kako vzpostaviti stik z gluhim ali tujejezičnim pacientom. Dotaknili se bomo tudi pacientovih pravic in dolžnosti ter izpostavili kontrolo kakovosti izvajanja kolonoskopij v Programu Svit in različne tehnike obvladovanja bolečin pri preiskavi.

Vljudno vas vabimo, da se strokovnega srečanja udeležite. Program srečanja najdete na naslednji povezavi, za dodatne informacije pa smo na voljo na elektronskem naslovu programsvit@nijz.si oziroma telefonski številki 01/620 45 20.

Prosimo vas, da svojo udeležbo sporočite najkasneje do 1. decembra 2017 na elektronski naslov http://anketa.nijz.si/a/122316.

Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest, udeležba na srečanju je brezplačna.